Atenție, gălățeni! Trafic deviat în Micro 40 pentru lucrări importante de infrastructură

0
720

Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 12.05.2022 – 17.05.2022, se vor derula lucrări de asfaltare pentru strat de uzură (final) în interiorul Pieței Henri Mathias Berthelot, pe Bulevardul Traian Vuia și Bulevardul Henri Coandă, pe firul drept de deplasare dinspre strada 1 Decembrie 1918. Pentru desfășurarea lucrărilor este necesară devierea traficului rutier pe sens opus, începând din intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Aurel Vlaicu, conform planșei atașate. Menționăm că accesul către operatorul economic Kaufland se va face prin parcarea Shopping City Galați. Pentru aprovizionarea Kaufland, pe timpul nopții, se va circula pe ruta normală, dinspre Drumul de Centură, prin strada Traian Vuia și Henri Coandă.

Pe timpul executării lucrărilor, stația de autobuz „Micro 40” va fi suspendată, dar călătorii vor putea folosi stația „Aurel Vlaicu”, amplasată înainte de intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Aurel Vlaicu.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită ce poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru sau a dispozitivelor de semnalizare rutieră se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

Lucrările se derulează în cadrul proiectului de modernizare a străzilor T. Vuia, H. Coandă și G. Coșbuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.