Astăzi, toate drumurile duc la stadion! Oțelul Galați joacă ultimul meci al anului în Cupa României

0
827

Partida SC Oțelul Galați – Gloria Buzău, din ultima etapă a grupelor Cupei României, se joacă în această seară, de la ora 20:00, pe Stadionul ”Oțelul”.

Biletele de acces la meciurile de pe teren propriu pot fi achiziționate și online, folosind platforma Bilete.ro, utilizatorii având posibilitatea de a-și alege locul favorit pe stadion. Printează eBiletul acasă sau salvează-l în telefon și vino cu el la eveniment. Odată ce ai plasat și ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul în format electronic pe e-mail. De reținut: eBiletul este un bilet unic si netransmisibil. Ia-ți bilet online AICI

Programul de achiziționare | Biletele sunt disponibile la stadionul Oțelul, acestea urmând a fi achiziționate după următorul program:

 • Joi, 8 decembrie
  – interval orar: 10:00-20:00 – Tribuna 0 – la casa de bilete nr. 1
  – interval orar: 10:00-20:00 – Tribuna 1 – la casa de bilete nr. 1
  – interval orar: 10:00-20:00 – Tribuna 2 – la casa de bilete nr. 3
  – interval orar: 10:00-20:00 – Peluza Nord – la casa de bilete nr. 3

Prețurile tichetelor de acces la partida ce va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 20:00, sunt următoarele:

 • Peluza Nord, sector B – 5 lei
 • Tribuna 2 – 10 lei
 • Tribuna 1 – 20 lei
 • Tribuna 0 – 50 lei

Acces gratuit pentru socios | Membrii socios SC Oțelul Galați vor avea acces pe stadion la toate meciurile pe baza cardului de membru din acest sezon competițional, astfel: Card roşu – Tribuna 2, Card alb – Tribuna 1, Card albastru – Tribuna 0, Card Gold – Tribuna Oficială.

Copiii sub 14 ani, bilet gratuit în Family Zone | SC Oțelul Galați amenajează la Tribuna 2 un sector special pentru familii în care copiii vor beneficia de bilete gratuite. În momentul realizării comenzii de către un adult se va selecta și numărul copiilor din grup pentru care va fi emis câte un bilet cu valoare zero. În sectorul Family Zone, fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, dintre care cel puțin unul trebuie să fie rezervat unui adult.

Sursa: Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.