Arme neletale deţinute ilegal, descoperite în urma unor percheziţii

0
1058

Polițiștii gălățeni au ridicat mai multe arme neletale, muniție, precum și componente ale unor arme, deținute ilegal de un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

La data de 06 mai a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Galați și în comuna Cudalbi, la locuințele unui bărbat, de 61 de ani, bănuit că ar deține ilegal mai multe arme neletale.

Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite două arme de tir sportiv cu aer comprimat, prevăzute cu lunetă, calibrul 4,5 mm și 5,5 mm, arme neletale supuse autorizării, precum și muniție aferentă acestora, respectiv 1320 de alice, calibrul 4,5 mm și 1050 de alice, calibrul 5,5 mm.

În aceleași locații, polițiștii au mai găsit un pistol tip airsoft, calibrul 6 mm, trei lunete diferite mărci și modele, trei arcuri componente ale unor arme de tir sportiv cu aer comprimat și un afet pentru arme de tir sportiv cu aer comprimat.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul ar fi achiziționat cele două arme deținute ilegal și muniția aferentă, de pe un site de vânzări on-line, cu aproximativ trei ani în urmă.

Bunurile deținute ilegal au fost ridicate de polițiști, care continuă cercetările în această cauză,  pentru a stabili întreaga activitate infracțională a persoanei, dar și pentru proveniența armelor și muniției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.