Arhiepiscopia și Universitatea Dunărea de Jos colaborează pentru protecția medicilor

0
929

„În cadrul parteneriatului dintre Arhiepiscopia Dunării de Jos şi Maternitatea „Buna Vestire” din municipiul Galaţi, instituţie medicală desemnată pentru primirea gravidelor cu COVID-19, se desfăşoară în aceste zile programul de sprijinire a personalului medical al maternităţii cu produse de dezinfectare şi materiale de protecţie”, transmite Arhiepiscopia Dunării de Jos.

„Astfel, Centrul arhiepiscopal în colaborare cu Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi, oferă materiale de igienă şi viziere. Acestea vor fi oferite medicilor, asistentelor şi infirmierelor de la Maternitatea „Bunavestire” pentru protecţia împotriva coronavirusului.

„Suntem în faza în care cerem acordul medical al autorităţilor şi apoi se poate trece la producţie în regim de urgenţă. Aceste echipamente sunt destinate cu precădere celor care luptă în linia I, adică medici şi asistente”, a explicat prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, membru al CE PP şi preşedinte al Senatului. 

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian a adresat un mesaj de speranţă şi îmbărbătare pentru toţi ostenitorii şi pacientele din cadrul acestui aşezământ medical, transmiţându-le că se roagă Maicii Domnului, care este protectoarea maternităţii gălăţene, să îi ajute, să îi ocrotească şi să le dăruiască înţelepciune, putere şi răbdare în aceste momente de încercare”, mai precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.