Arestat după ce a tâlhărit patru femei pe stradă

0
986

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați, cu sprijinul polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală Galați și cei ai Secției 4 Poliție Galați, au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Galați, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de tâlhărie.

Este vorba despre fapte comise cu același mod de operare, două în data de 4 ianuarie a.c., pe strada Dr. Mihail Petrini Galatzi, respectiv în cartierul I.C. Frimu, celelalte două, în zilele de 21 și 31 decembrie 2020, pe strada 1 Decembrie 1918, respectiv strada Victor Papilian.

În urma administrării probatoriului, a rezultat că tânărul ar fi atacat victimele pe stradă și, folosind violența, le-ar fi deposedat de poșetele în care aveau acte, bani, carduri și telefoane mobile.

Totodată, extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, la comiterea faptelor din data de 4 ianuarie, bărbatul ar fi fost sprijinit de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Scânteiești, iar la comiterea faptelor din luna decembrie, de un altul, de 20 de ani, din municipiul Galați.

Prezumtivul autor al faptelor a fost prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând față de acesta măsura respectivă.

Tânărul, de 21 de ani, care l-ar fi ajutat la comiterea a două dintre fapte, a primit control judiciar într-o altă cauză, cel de-al doilea prezumtiv complice fiind audiat în prezent, la sediul poliției.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 8 =