Arest la domiciliu pentru directorul APDM și marinarul reținuți pentru luare de mită și complicitate la luarea de mită

0
1720

Magistrații Trbunalului Galați au  respins propunerea DNA  Galați de arestare preventivă și a a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru cei doi inculpați pentru 30 zile, începând cu data expirării ordonanțelor de reținere. Reamintim că în ordonanţa procurorilor DNA  se arată că, în cauză, există date și probe care arată că
în  perioada iunie 2017 – 17.04.2018, inculpatul Ciubrei Luigi Marius, în calitate de director al APDM, prin intermediul celuilalt inculpat, marinar angajat la aceeași companie, a pretins și primit de la patru persoane peste 1.700 euro, în scopul angajării unor persoane în cadrul companiei pe care o conducea pe posturile de “marinar” și „mecanic”.
În realitate, sumele de bani, plătite efectiv de persoanele interesate, au fost mult mai mari, inculpatul Tarău Constantin și alte persoane oprindu-și un “comision” cuprins între 100 și 600 de euro.
Ultima “plată”, în valoare de 500 euro, s-a realizat în aceeași manieră la data de 17 aprilie 2018, când s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.
Inculpaților li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.
La data de 18 aprilie 2018, inculpații Ciubrei Luigi Marius  și Tarău Constantin au foat prezentați Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile dar instanță a respins propunerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.