ArcelorMittal va reporni fluxul cald

0
1082
????????????????????????????????????

Combinatul siderurgic din Galaţi va reporni fluxul cald după ce a fost oprit temporar, timp de o lună, pentru lucrări planificate şi extinse de investiţii şi mentenanţă, se arată într-o declaraţie de presă transmisă marţi de directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.

,,Combinatul siderurgic confirmă finalizarea celor mai multe dintre lucrările planificate de investiţii şi mentenanţă. Furnalul nr. 5 este, în prezent, în proces de readucere în parametri”, a declarat Dumitrescu.

Potrivit sursei citate, scopul acestui pachet complex de modernizări a fost de a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor pentru clienţi, dar şi de a întări securitatea şi sănătatea în muncă.

Lucrările, în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro, s-au concentrat mai ales asupra Oţelăriei şi au inclus un nou convertizor, un nou cap de turnare la Maşina de Turnare Continuă nr. 4 şi un pod rulant de mare capacitate.

Combinatul siderurgic produce aproximativ două milioane de tone de fontă anual, din care aproximativ 65% merge către export.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.