APEL UMANITAR. Ianis încă are nevoie de ajutorul nostru!

0
430

Ianis este un băiețel de numai patru anișori, care a fost diagnosticat cu leucemie. În acest moment, el se află la o clinică în Italia, unde beneficiază de tratament. Costurile acestuia sunt foarte mari, mult peste posibilitățile financiare ale familiei, motiv pentru care este nevoie de ajutor!

Cristian Onofrei, jandarmul faptelor bune, care este cunoscut gălățenilor pentru numeroasele evenimente sportive cu scop umanitar, vă așteaptă sâmbătă, în Grădina Publică, la evenimentul caritabil dedicat acestui minunat băiețel.

Se va alerga în limita maximă a 10 ture de Grădină Publică, fiecare participant putând alerga oricât dorește în funcție de posibilități. Vom avea un punct de revitalizare la foișorul din Gradina Publica, cu apă, fructe, batoane de cereale, dar și bunătăți de la Brutăria Domnească. Se vor putea face donații într-o urnă special amenajată, orice sumă fiind extrem de importanță pentru Ianis. La final vom împărți diplome tuturor participanților la eveniment. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag. Organizator: Cristian Onofrei, tel 0742144889”, anunță, pe facebook, Cristian Onofrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.