Apel pentru donarea de sânge

0
1264

În această perioadă în care multe persoane aleg, responsabil, să rămână în casă, iar alţii (din păcate prea mulţi) care aleg, iresponsabil, să facă drumuri fără a avea urgenţe deosebite, sunt şi angajaţi ai unor instituţii care sunt nevoiţi să menţină activitatea zi de zi.

O astfel de instituţie este cea a Centrului Judeţean pentru Transfuzii Sanguine din Galaţi, care, din păcate, a înregistrat o scădere dramatică a numărului donatorilor de sânge în această perioadă.  Astfel, dacă în urmă cu două luni, zilnic, veneau să doneze sânge peste 100 de persoane, luna trecută numărul acestora a scăzut la o medie de 60 pe zi, iar în acest zile numărul s-a redus dramatic, la circa 30 de persoane.

Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine Galaţi face un apel la cei care sunt clinic sănătoşi, să vină să doneze sânge, existând  o mare nevoie de sânge în unităţile sanitare.

La apelul făcut, până acum au răspuns mai vechii prieteni ai Centrului de Transfuzii, poliţiştii locali, care au donat, ieri şi astăzi sânge, un gest pe care, speră conducerea Centrului de Transfuzii, îi va inspira şi pe alţii.  

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 13 =