Apel la spiritul civic

0
1423

Primăria municipiului Galați a lansat un apel public în vederea protejării bunurilor de interes general, distribuite de municipalitate în oraș. Este vorba despre pubelele pline cu sare, amplasate de Ecosal în punctele de colectarea gunoiului, astfel încât, în caz de polei, locatarii să folosească materialul antiderapant. Din păcate la doar o zi după amplasare, pubelele au început să fie furate.

“Trei dintre pubelele cu sare (material antiderapant ce poate fi folosit pentru prevenirea alunecării în caz de polei sau gheață), au dispărut la scurt după ce au fost amplasate. Este vorba despre pubela de la punctul de colectare a deșeurilor din cartierul I.C. Frimu, din zona blocului U7, de pubela din cartierul Micro 40, din zona blocului F2, și de pubela din zona fostului cinematograf Flacăra.
Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteți martorii unor acte de furt sau vandalism vă rugăm să contactați Poliția Locală în vederea identificării autorilor”, transmite Primăria municipiului Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × four =