Aparatură medicală performantă pentru Spitalul TBC

0
625
Continuă investițiile în dotarea spitalelor din Galați. Un computer tomograf performant și un aparat de radiologie de ultimă generație au fost achiziționate de Consiliul Județean pentru Spitalul de Pneumoftiziologie.
”Se lucrează deja la instalarea celor două echipamente medicale moderne cu o valoare de aproximativ 2,8 milioane de lei, achiziționate cu fonduri europene pentru dotarea noului Ambulatoriu al Spitalului TBC. După ce specialiștii vor monta echipamentele, vor demara procedurile de calibrare, testare și autorizare.
Nu sunt singurele echipamente medicale care au fost achiziționate pentru noul Ambulatoriu de Specialitate, modernizat complet și extins de patru ori (de la 224 mp la 826 de mp), în cadrul unei investiții cu bani europeni de aproximativ 10 milioane de lei.
Pe lângă montarea celor două echipamente medicale, în interior se fac ultimele amenajări, deja fiind instalate inclusiv sistemele de detecție și alarmare în caz de incendiu, de acces și de supraveghere”, a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.