Aparatură medicală nouă și performantă, la Spitalul de Urgență Galați

0
775

La Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” au fost achiziționate trei aparate de anestezie de înaltă performanță, care sunt dotate cu sisteme de monitorizare a funcțiilor vitale în timpul intervențiilor chirurgicale.

“Depunem toate eforturile pentru a aduce în spitalele gălățene echipamente moderne, astfel încât pacienții să beneficieze de noi tratamente. În ultimii ani, spitalele gălățene au fost dotate cu sute de aparate medicale performante, pentru zeci de specialități medicale. Astfel, astăzi, la Galați, bolnavii de cancer pot face radioterapie cu accelerator liniar de particule, pacienților cu anumite afecțiuni cardiace li se pot monta stenturi sau stimulatoare cardiace, iar anumite intervenții chirurgicale se pot realiza acum cu riscuri mult mai mici și complicații reduse pentru pacienți.

Și nu ne oprim aici, continuăm să investim pentru gălățeni. Recent, la cea mai mare unitate medicală din județ, au fost aduse trei aparate moderne de anestezie, în urma unei noi investiții a Consiliului Județean. Echipamentele au fost deja instalate în Blocul Operator.

Până la sfârșitul acestui an, la Spitalul Județean vor mai ajunge și alte echipamente medicale, printre care un aparat de radiologie performant și mese moderne de operație”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Valoarea celor trei aparate de anestezie este de aproximativ 1,5 milioane de lei, fonduri din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.