Apa rece, sistată pentru lucrări de investiții

0
623

Alimentarea cu apă rece va fi întreruptă, marți (30 octombrie 2018), între orele 8,00 și 18,00, pentru mai mulți gălățeni din cartierul Micro 20, în timp ce pentru cei care locuiesc în Micro 16 și Micro 17 apa va fi furnizată cu presiune redusă.

”În contextul lucrărilor de investiții executate de Primăria municipiului Galați, în data de 30.10.2018, Citadina 98 va începe lucrările de reabilitare a conductei Dn400mm de pe str. Brăilei, zona Drum de Centură. Lucrările fac parte din obiectivul de investiții  “Remediere accident tehnic conductă Dn600mm Drumul de Centură”.  Pentru asigurarea frontului de lucru, Societatea Apă Canal SA Galați trebuie să procedeze la golirea tronsonului de conductă Dn400mm în zona str.Brăilei c/c bdul Dunărea (Micro 20), în vederea dezafectării acestuia”, anunță reprezentanții Apă Canal.

În consecință, în data de 30.10.2018, între orele  08,00–18,00, va fi sistată alimentarea cu apă a unor consumatori din cartier Micro 20, respectiv: blocurile A2 sc1, A3, A4, A5, A6, A7, B1, E1 sc 2-7 cu agenții economici aferenți, Școala 43, Centrul de recuperare și reabilitare persoane adulte cu handicap nr.2, Adăpostul de zi și de noapte pentru copiii străzii, Centru handicap Alzheimer, Complexul Dumbrava Minunată, Biserica Sf.Paraschieva, Restaurant Popa Nicu, SC Dana, PECO – SC Deltarom SA, Dellyska 2013 SRL, punctul termic SC 36.

De asemenea, se va proceda la alimentarea cu apă potabilă cu presiune diminuată în cartierele: Micro 16 și Micro 17, ceea ce va afecta (lipsă apă) etajele superioare ale blocurilor din cele 2 cartiere.

”Societatea Apă Canal asigură numai asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor de cuplare executate de către constructor. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile/reducerea presiunii, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reintrarea în regim normal de furnizare a apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp. Totodată, rugăm toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanții Apă Canal.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × three =