Apă Canal face angajări

0
4722

Societatea Apă Canal a scos la concurs patru posturi vacante de inginer verificator proiecte și trei posturi vacante de diriginte de șantier în cadrul Departamentului Implementare Proiecte, anunță operatorul regional de apă rece și canalizare pe site-ul societății.

Potrivit anunțurilor, concursul constă în două etape succesive, după cum urmează: selecția dosarelor de înscriere și interviu. Pentru ocuparea celor patru posturi de inginer verificator proiecte, termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere este 22.08.2018, ora 15.00, iar pentru cele trei posturi de diriginte de șantier – 24.08.2018, ora 13.00. Pentru informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului accesați site-ul Apă Canal (www.apa-canal.ro) sau apelați Serviciul Resurse Umane al societății, la numărul de telefon 0236/47.33.80, interior 115 / 198.

Apă Canal derulează, începând din acest an, un proiect major, de aproape 200 de milioane de euro, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare (POIM), care presupune investiții în nu mai puțin de 22 de unități administrativ-teritoriale, printre care și municipiul Galați (cartierele Barboși, Filești și nu numai).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.