Animal Society lansează la Galati campania „Bobițe pentru toți Bobiță”

0
3576

“Astăzi este Ziua internațională a animalelor fără stăpân și, continuând să susținem eforturile vitale de sprijinire a celor vulnerabili și a celor afectați de pandemia de COVID-19, îndemnăm comunitățile locale să nu uite de prietenii lor din stradă, care au nevoie de ajutor mai mult decât oricând”, transmite, printr-un comunicat de presă, Animal Society, un ONG format din voluntari care de 25 de ani luptă pentru binele animalelor, iar în ultimii 18 ani au făcut parte din ONG-ul Vier Pfoten România. Din primăvara lui 2018, ONG-ul și-a schimbat numele, în Animal Society, însă cei de la Vier Pfoten au rămas în continuare parteneri de drum și principali colaboratori ai acestora.

“Animal Society, în parteneriat cu Vier Pfoten, a lansat o campanie de hrănire a câinilor fără stăpân din București și Galați și din zonele periferice ale acestor municipii. Tone de hrană pentru câini au fost achiziționate și sunt distribuite cu ajutorul voluntarilor și partenerilor locali în cadrul campaniei numite „Bobițe pentru toți Bobiță”.

„Am lansat această campanie pentru a fi alături de animalele fără stăpân și a le ajuta să scape cu viață din această situație fără precedent atât pentru noi, cât și pentru ele. Încurajez oamenii să sprijine această campanie și să ajute animalele fără stăpân ori de câte ori au ocazia. Speranța mea este ca, atunci când această pandemie se va sfârși, să putem spune că a scos la iveală tot ce e mai bun în noi toți”, spune Anca Tomescu, președintele asociației.

Animal Society își reafirmă angajamentul de a promova și apăra bunăstarea tuturor animalelor și își va relua, imediat ce acest lucru va fi posibil, activitățile de sterilizare și vaccinare, dar și activitățile educaționale și de terapie asistată de câini. De asemenea, îndemnăm cetățenii să respecte recomandările autorităților și să manifeste compasiune față de animalele fără stăpân, punându-le la dispoziție boluri cu apă și mâncare și raportând eventualele urgențe organizațiilor locale de protecție a animalelor”, mai transmit voluntarii Animal Society.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 17 =