Amintirile îl chinuiesc. Stângă s-a vaccinat ca un stripper

0
715

Președintele PNL Galați, George Stângă, nu se poate lepăda de vechile obiceiuri. Vorba aceea: ”Old habits die hard” (vechile obiceiuri nu mor niciodată). Astăzi, Stângă ne-a anunțat pe pagina sa de Facebook că a făcut rapelul la vaccinul anti-Covid. Până aici nimic neobișnuit, însă Georgică nu s-a putut abține și și-a dat arama pe față.

În amintirea vremurilor sale de glorie, când era stripper de succes pe vasele de croazieră, Stângă și-a făcut poză în maieu mulat pe pectorali. Că s-a vaccinat în maieu, nu e nicio problemă. Că a postat fotografia cu el în maieu, ca melteanul de la Ghidigeni, asta e o problemă. Cum să fii ditamai liderul de partid, deputat, președinte de comisie parlamentară și să îți pui poză pe pagina oficială de Facebook în maieu?

Probabil, Georgică a vrut să ne arate câți steroizi a mai băgat în fizic, ca să îi stea bine maieul pe el, la poza de rapel. Sau l-a cuprins nostalgia și l-au copleșit amintirile din tinerețe, când era stripper de succes și s-a mai dat o dată în spectacol. După cum arată în fotografie, se pare că dansul la bară face bine la pectorali și bicepși. Rămâne, totuși, întrebarea: ce-i mai mică și mai mică decât bara lui Georgică?

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 18 =