Amicalul Oțelul – FCSB s-a disputat cu stadionul arhiplin. Vicecampioana Ligii I s-a impus la limită

0
328

Atmosferă incendiară, sâmbătă, pe Stadionul ”Oțelul” din Galați. Peste 13.000 de oameni s-au aflat în tribunele arenei sportive, la amicalul disputat între Oțelul și FCSB, vicecampioana Ligii I în sezonul 2021/2022. Partida s-a încheiat cu victoria la limită, scor 1-0, a FCSB.

Tehnicianul Oțelului, Dorinel Munteanu a început partida în formula: Dur – Bozoancă – Farcaș, Yabre, Adăscăliței, Nedelea (D. Cireș 63′), Neagu (cpt.), Jardan, Cîrjan, Kip, Cisotti, Nica. În repriza a II-a, Dorinel Munteanu a făcut mai multe schimbări, iar pe teren au mai intrat Rus, Berisha, Gorovei, Pop, Mabussi, D. Cieș, Mitroi. Căpitanul Ionuț Neagu a ieșit accidentat chiar în debutul amicalului cu FCSB, iar locul său a fost luat de Cristi Sîrghi, care a și preluat banderola de căpitan.

Pentru Oțelul urmează stagiul de pregătire de la Poiana Brașov. În stagiul montan, fotbaliștii de la Oțelul au programate trei meciuri amicale de verificare cu FC Buzău (13 iulie), Unirea Slobozia (16 iulie) și FC Brașov (19 iulie).

În amicalul cu FCSB, Oțelul a jucat în noul echipament. Tricourile Oțelului pentru Liga a II-a nu diferă mult de cele cu care au jucat până acum. Principala modificare o reprezintă logo-ul de pe fața tricourilor. În locul inscripției ”Galați, orașul de la Dunăre”, Oțelul va juca în Liga a II-a cu ”Visit Galați”, alături de care se află logo-ul Municipiului Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 9 =