Amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

0
571

Pe fondul creșterii accentuate, atât la nivel național, cât și la nivel local, a numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus SARS COV 2, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați și Poliției Municipiului Tecuci au  intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă măsurile impuse în contextul stării de alertă.

”Activitățile  desfășurate, în perioada 01 – 03 octombrie, pe raza municipiilor Galați și Tecuci, au vizat, în special, zonele aglomerate, localurile de alimentație publică, agenții economici, dar și mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului SARS – COV2.

Astfel, polițiștii au efectuat controale la un număr de 110 localuri publice, baruri, terase, precum și restaurante/saloane unde se organizează evenimente private.

Au fost, de asemenea, controlate 274 de societăți comerciale și 200 de mijloace de transport persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 74 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4 000 de lei, conform Legii nr. 55/2020”, precizează IPJ Galațo, într-un comunicat de presă.

Totodată, polițiștii au informat cetățenii despre noile reglementări instituite pentru prelungirea stării de alertă, pe teritoriul României, conform H.G. 932/2021, și necesitatea respectării acestora.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × two =