Amendați cu câte 20.000 de lei pentru că au petrecut în stradă, în Noaptea de Înviere

0
894
“Având în vedere imaginile difuzate în spațiul public, pe o rețea de socializare, în seara de 18 aprilie a.c., în jurul orei 22.15, din care reiesea faptul  că mai multe persoane încalcă dispozițiile legale impuse de starea de urgență, polițiștii gălățeni s-au autosesizat și au mers imediat la fața locului, în comuna Munteni, din judetul Galati, de unde aceste imagini erau transmise “live” , transmite Inspectoratul Județean de Poliție Galați.
Potrivit sursei citate, “aici, polițiștii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos și care, la vederea echipajelor de poliție, au fugit în curțile locuințelor.
In urma vizionării imaginilor și a investigațiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20 000 de  lei.
Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la fața locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar polițiștii continuă verificările pentru identificarea și sancționarea tuturor celor care au participat la această adunare”.
Update – Seara, Inspectoratul Județean de Poliție Galați a comunicat că a mai identificat 10 persoane participante la petrecere care, de asemenea, au fost sancționate cu câte 20.000 de lei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + thirteen =