Amendat pentru că nu a înlăturat obstacolele de pe DN 24D

0
716

“În perioada 01- 03 mai a.c., polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune preventiv – reactivă pentru creșterea vizibilității poliției rutiere, prin prezența activă  în sectoarele de drum cu risc rutier ridicat”, transmite IJP Galați.

“În cadrul acţiunii, desfășurată pe raza județului Galați, au fost verificate lucrările ce se efectuează pe partea carosabilă, respectiv modul de executare a lucrărilor și respectarea condițiilor prevăzute în avizele emise de Serviciul Poliție Rutieră Galați, conform prevederilor legale. Astfel, s-au verificat lucrările de pe D.N. 24D, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Băleni și Cuca, constatându-se deficiențe în ceea ce privește semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, precum și în ceea ce privește măsurile de înlăturare a obstacolelor aflate pe partea carosabilă (balast, piatră spartă etc.), măsuri pe care executantul lucrării ar fi trebuit să le ia pentru asigurarea fluidizării traficului rutier.

Ca urmare, persoana desemnată să răspundă de respectarea condițiilor și aplicarea măsurilor cuprinse în actul de aprobare a fost sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002, republicată, cu amendă în valoare de 26 100 de lei, iar societății care a obținut aviz favorabil pentru executarea lucrărilor de întreținere curentă a sectorului de drum mai sus menționat, i s-a pus în vedere să respecte condițiile prevăzute în aviz”, mai transmite sursa citată.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =