Amendat că nu respectă autoizolarea la domiciliu

0
994

Un bărbat a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu. Bărbatul s-a întors din Lombardia, pe 28 februarie şi încă de când a fost sunat de DSP Galaţi a protestat  faţă de măsura impusă de a rămâne în autoizolare la domiciliu. La momentul în care echipa mixtă a DSP Galaţi şi a Poliţiei Judeţene a ajuns la domiciliul acestuia, bărbatul nu se afla acolo, ci doar cei trei membri ai familiei sale. În consecinţă, autorităţile au aplicat o amendă de 10.000 de lei pe numele bărbatului. Surse neoficiale arată că acesta a şi plecat înapoi, din ţară, la puţin timp după ce a aflat că va trebui să rămână două săptămâni acasă.

În prezent, numărul celor aflaţi în autoizolare, la domiciliu, a ajuns la 615 persoane, la care se adaugă alte patru persoane aflate în carantină, într-un spaţiu specific, asigurat de autorităţile publice locale.

Alte două persoane au fost internate, în ultimele 24 de ore, la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi fiind vorba despre doi bărbaţi care se aflau în autoizolare la domiciliu, după ce s-au întors din zone din zone de risc, din Italia. Cei doi au manifestat simptome specifice, aşa că au sunat ambulanţa şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase. Aici, medicii au prelevat probe de la cei doi, urmând ca rezultatul analizelor de laborator să arate dacă este sau nu vorba de coronavirus. În total, la Spitalul de Boli Infecţioase se află 9 persoane internate, din care trei copii care se afla acolo cu mamele lor şi alţi trei adulţi (doi bărbaţi şi o femeie). Toţi pacienţii, cu excepţia celor doi nou internaţi au fost testaţi negativ la coronavirus dar rămân internaţi pentru a fi trataţi până la dispariţia simptomelor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − eighteen =