Ambulatoriu modern la Spitalul de Psihiatrie din Galați

0
1102
Aproape 90% din noul Ambulatoriu al Spitalului de Psihiatrie, care va fi unul modern și dotat integral de Primărie, este în prezent realizat, astfel că, în viitorul apropiat, acesta va deveni funcțional. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță că lucrările avansează la Spitalul de Psihiatrie, investiția fiind posibilă datorită municipalității, care a câștigat fonduri europene pentru modernizarea vechiului spital, dar care contribuie și cu bani de la bugetul local.
Lucrările avansează la Spitalul de Psihiatrie, unde construim o nouă clădire și reabilităm vechiul imobil din imediata apropiere, astfel încât unitatea medicală va dispune de un ambulatoriu de specialitate la standarde moderne. În plus, vom asigura și dotările necesare. Lucrările de construcție sunt realizate în proporție de aproape 90%.
Este vorba despre un proiect cu fonduri europene de aproximativ 14,5 milioane de lei”, spune edilul Galațiului.
Amintim că, tot prin intermediul acestui proiect, municipaliitatea va investi aproape 1 milion de euro pentru dotarea cu echipamente medicale de ultimă generaţie pentru Radiologie şi imagistică medicală, explorări funcţionale, laborator TEC, laborator analize medicale etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.