Alimentarea cu apă, întreruptă pentru mai multe blocuri de pe strada Brăilei, pentru finalizarea unei lucrări de investiții

0
842

Apă Canal anunță că, astăzi, se va executa cuplarea finală pentru conductele PEHD Dn160mm și Dn110mm joasă presiune la rețeaua de apă potabilă reabilitată aferentă blocurilor BR1A-BR1B-BR1C-BR2-BR3-BR4-BR5A-BR5B-A1-A2-A3 str. Brailei.

Lucrărilor sunt executate de Asocierea BAVIMIN – SERVLAND – PROINSTAL și fac parte din obiectivul de investiții al Apă Canal “Reabilitare rețea apă potabilă în mun. Galați, Str. Brăilei, bloc BR1A-BR1B-BR1C-BR2-BR3-BR4-BR5A-BR5B-A1-A2-A3”.

În consecință, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor din blocurile BR1A, BR1B, BR1C, BR2, BR3, BR4, BR5A, BR5B, A1, A2, A3, în intervalul orar 09.00–16.00.

”Societatea Apă Canal asigură numai asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor de cuplare executate de către constructor.
Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp”, transmit reprezentanții Apă Canal.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 10 =