Alexa Visarion își lansează volumul „Cealaltă scenă” la Galați, la 50 de ani de activitate artistică

0
987

Foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” va găzdui miercuri, 26 februarie 2020, de la ora 17:00, un eveniment special: lansarea volumului „CEALALTĂ SCENĂ”, de Alexa Visarion. Evenimentul va avea loc în prezența autorului.

Regizor, profesor universitar doctor, coordonator de lucrări de doctorat și, totodată, om de litere, maestrul Alexa Visarion împlinește în acest an 50 de ani de activitate artistică, iar apariția volumului „CEALALTĂ SCENĂ” semnat de domnia sa marchează acest moment important al unei cariere prodigioase.

Evenimentul de lansare a cărții la Galați va fi moderat de Tamara Constantinescu, actriță a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, și va include și o sesiune de autografe, precum și proiecția „VOCILE TEATRULUI MODERN – ALEXA VISARION”, un dialog cu teatrologul George Banu realizat la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Lansarea de carte va fi urmată de o sesiune de discuții cu Alexa Visarion. Întâlnirea va fi deschisă actorilor, studenților Facultății de Arte, elevilor Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” și publicului larg. În cadrul acestei întâlniri, maestrul va susține un discurs interactiv despre „Personajul și întruchiparea creatoare”.

Intrarea va fi liberă.

Exemplare ale volumului „CEALALTĂ SCENĂ”, de Alexa Visarion, vor putea fi cumpărate din Foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, în timpul lansării de carte.

Evenimentul este organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Biblioteca Județeană „V. A. Urechia” și Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.