Alegeri la Oțelul

0
1437

Consiliul Director al Asociației Clubul Sportiv SC Otelul Galați, convoacă, în temeiul art.18.9 din Statutul asociaţiei, Adunarea Generală de Alegeri pentru data de 27 iunie 2021, ora 11.00, la sala de conferințe Dunărea Bătrână din incinta bazei sportive Oțelul.

”Clubul nostru ţine să reamintească membrilor oficiali importanţa prezenţei dumneavoastră la aceste alegeri, având în vedere contextul actual al asociaţiei. Subliniem faptul că  este nevoie de prezenţa unui număr cât mai mare de socios pentru îndeplinirea condiţiilor de cvorum, dar şi de implicarea dumneavoastră activă, candidând pentru posturile eligibile, respectiv cele de Preşedinte, Vicepreşedinte şi Secretar”, se arată într-un comunicat pe pagina oficială a Clubului.

Calendarul organizării Adunăriii Generale a SC Oțelul Galați:

07 iunie 2021 – start depunere candidaturi pentru funcțiile Consiliului Director

21 iunie 2021 – stop proces depunere candidaturi în vederea alegerilor

23 iunie 2021 – validarea candidaturilor de către Comisia electorală, anuntarea oficială a candidaților

24-26 iunie 2021 – dezbateri finale între candidați

27 iunie 2021 – Adunarea Generală a SC Oțelul Galați

În conformitate cu prevederile art.22 din statut conditiile de eligibilitate pentru ca un membru asociat-cotizant să poată candida pentru una din funcțiile din Consiliul Director sunt următoarele :

a) Să fie major și să nu fie în incapacitate din punct de vedere legal;

b) Să fi fost membru asociat-cotizant timp de minim un an, la momentul în care sunt convocate alegerile;

c) Să nu fi fost sancţionat disciplinar de către asociatie, pentru o încălcare foarte gravă, în timpul unei perioade de 3 ani înainte de convocarea alegerilor;

d) Să nu dețină funcții de conducere într-un partid politic (președinte, vicepreședinte, secretar), în administrația publică, să nu facă parte din Consilii Locale și Judetene, din Parlamentul României.

e) sa nu fi suferit condamnări penale.

Dosarul de candidatura se va depune pana cel mai târziu la data de 21 iunie, ora 18.00 la Stadionul Otelul (Galați, str. Anghel Saligny, Magazinul oficial, program luni-vineri 12:00-19:00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.