Alegeri europarlamentare 2019. Află la ce secție de votare ești arondat

0
851

Primăria Galați anunță că, pe portalul instituției, la secțiunea ”Utile locale” (în partea dreaptă a paginii), sunt publicate o serie de informații de interes general cu privire la procesul electoral de duminică, 26 mai 2019, inclusiv delimitarea secțiilor de votare și mai multe modificări privind arondarea acestora.

Pentru buna informare a cetățenilor, Biroul de Presă al Primăriei precizează că Secțiile de votare nr. 18 și 19, care funcționau în trecut la Casa de Cultură a Sindicatelor, vor funcționa la Colegiul Național ”Costache Negri”. Secția de votare nr. 37, care funcționa în vechiul sediu al Colegiului Tehnic ”Radu Negru” (Grup Școlar ”Radu Negru”), este înființată acum în actualul sediu al unității de învățământ, pe strada Științei nr. 119.

http://primariagalati.ro/portal/act/delim_sectii.pdf

http://primariagalati.ro/portal/act/mod_sec250419.pdf

De asemenea, în municipiul Galați vor funcționa 15 secții speciale la spitale, penitenciar, IPJ Galați, centre sociale etc.

Cereri pentru urna mobilă, în cazul persoanelor netransportabile din motive medicale, se pot face sâmbătă, în intervalul orar 18.00 – 20.00, la secțiile de votare arondate.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =