Aleea de la P-uri intră în modernizare!

0
623

Municipalitatea continuă amplul proiect de transformare a centrului orașului într-o zonă modernă, cu spații deschise și prietenoase cu gălățenii. Primăria informează că s-a făcut predarea amplasamentului pentru modernizarea aleii de la P-uri, zona cuprinsă între strada Navelor și parcul de la Elice. Proiectul face parte din planul de modernizare completă a centrului municipiului Galați.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: „Continuăm modernizarea centrului orașului, un proiect pe care mi l-am asumat și care a cuprins până acum zonele Spicu-Romarta, Potcoava de Aur, Piața Regală, strada Domnească (zona centrală), Parcul Mihai Eminescu și Pasajul Dunărea. Mai mult, în prezent se lucrează și pentru modernizarea zonei cuprinsă între Potcoava de Aur și Trei Star. Totul pentru ca gălățenii să se bucure de spații moderne, deschise și primitoare în centrul orașului”.

În cadrul proiectului privind aleea de la P-uri se dorește reamenajarea completă a acestei zonei, a spațiilor verzi, plantări de arbori, realizarea de fântâni arteziene, paviment cu jeturi de apă și amenajarea unui curs de apă. Din punct de vedere tehnic, aleea urmează să aibă mobilier urban modern, sistem de drenare a apelor pluviale, precum și un sistem de iluminat decorativ și arhitectural.

Lucrările sunt derulate de Asocierea Tancrad SRL (lider de asociere), Lemacons SRL, și ATU Consulting SRL în cadrul unui contract în valoare de 13 milioane de lei cu TVA și trebuie să se încheie până la sfârșitul lunii aprilie a anului viitor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × two =