Alarmant! Tot mai mulți șoferi drogați pe șoselele din Galați

0
357

S-au înmulțit alarmant cazurile de șoferi depistați în trafic, de Poliția Rutieră Galați, care conduc sub influența substanțelor psihoactive.

În week-end, spre exemplu, în numai câteva ore, polițiștii din Galați au prins doi tineri care conduceau pe drumurile publice, deși consumaseră substanțe interzise. Unul dintre ei nu avea nici permis de conducere.

Sâmbătă noapte, polițiștii rutieri din Galați au tras pe dreapta un șofer, pe strada Brăilei. La testarea anti-drog, bărbatul a ieșit pozitiv la două droguri de risc.

“La data de 30 iulie, polițiștii Biroului Rutier Galați au oprit în trafic, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 31 de ani.
Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC-5 (cannabis) și MET (methamphetamine).
Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a precizat IPJ Galați.
Duminică seară, polițiștii rutieri de la Drumuri Naționale au depistat pe DE 581, un șofer din Vaslui care conducea sub influența stupefiantelor.
“Polițiștii Serviciului Rutier (Biroul Drumuri Naționale și Europene) au depistat în trafic, pe D.E. 581, un autoturism înregistrat de aparatul radar circulând cu 72 km/h în localitate (comuna Gohor) și fără a avea aprinse luminile de întâlnire.
La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, care avea un comportament incoerent.
Ca urmare, polițiștii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC -5 (Cannabis).
Tânărul a fost condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a comunicat Poliția Județeană.
Tot duminică seară, polițiștii Secției 5 au depistat în trafic, pe strada Tecuci, un tânăr care conducea și fără permis, și drogat.
“În timp ce desfășurau activități de supraveghere trafic și patrulare, pe strada Tecuci, din municipiul Galați, polițiștii Secției 5 au observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea acestora, a încercat să îi evite. Polițiștii au oprit autoturismul și la volan au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Galați, despre care au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC – 5 (Cannabis).
A fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanțelor psihoactive si conducere fără permis”, a mai precizat IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − five =