Ajutoare pentru spitale și nevoiași din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos

0
1287

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care au nevoie urgentă de ajutor în aceste zile, în contextul situaţiei de urgenţă din ţară, la iniţiaţiva Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopia Dunării de Jos implementeză programul social-filantropic pentru sprijinirea Spitalelor, a persoanelor fără adăpost şi recrutarea de voluntari, informează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

„Astfel, Arhiepiscopia Dunării de Jos vine în sprijinul spitalelor din municipiile Galaţi şi Brăila prin oferirea de materiale igienico-sanitare pentru personalul medical şi auxiliar şi oferă hrană asistaţilor din cadrul Centrelor de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost din cele două municipii.

De asemenea, la nivelul parohiilor şi a Secţiei de Asistenţă socială din cadrul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie, s-a iniţiat recrutarea de tineri voluntari pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile şi a celor aflate în izolare la domicili, fără aparţinători, dar şi a celor aflaţi în Centrele de carantină.

Astăzi, 23 martie, la Spitalul de Psihiatrie ”Elisabeta Doamna” din municipiul Galaţi, preoţi din Administraţia eparhială, împreună cu voluntari au preluat articolele de igienă achiziţionate şi le-au oferit angajaţilor acestei instituţii spitaliceşti pentru a fi utilizate în aceste zile în care nevoile pentru astfel de produse sunt mult mai mari şi necesare.

Activităţi de ajutoarea a Spitalelor şi altor unităţi medicale vor continua şi în perioada următoare”, transmite Arhiepiscopia Dunării de Jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.