Ajutoare din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos

0
700

În Săptămâna Luminată, 33 de parohii din cadrul protopopiatului Târgu Bujor, judeţul Galaţi, au oferit ajutoare persoanelor vârstnice și familiilor cu mulți copii, transmite Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Astfel, 952 de familii au primit pachete cu alimente neperisabile în valoare totală de 25.443 lei.

Totodată, ieri, Parohia Brăhăşeşti II din cadrul protopopiatului Nicorești, împreună cu câţiva voluntari parohiali au organizat o activitate filantropică la Asociaţia ”Samarineanul Milostiv” din Nicorești. “Activitatea a constat în oferirea de alimente, dulciuri, articole igienico-sanitare, măşti şi mănuşi pentru 55 de persoane, în valoare de 2800 lei. Asociaţia ”Samarineanul Milostiv” are în îngrijire, în sistem rezidenţial, 15 persoane adulte cu diverse dizabilități şi în sitem after school, 40 de copii nevoiaşi din localitatea Nicorești care zilnic primesc o masă caldă şi își pregătesc temele de la şcoală.

Întrucât situaţia de urgenţă din ţară, provocată de răspândirea noului coronavirus, nu mai permite desfăşurarea programului after scool, cei 40 de copii au primit ajutoarele în această perioadă dificilă la domiciliu lor.

Această activitate se înscrie în seria acțiunilor de ajutorare a semneilor noştri care se confruntă cu probleme de sănătate şi cu neajunsuri materiale”, transmite Arhiepiscopia Dunării de Jos.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =