”Aia mică” a lui Stângă ((PNL) toacă banii publici pe cai verzi pe pereți

0
1911

Să începem cu începutul. Voi știați că Galațiul are o sub(t)prefectă? Nu? Răspuns corect. Nici nu aveți cum, fiindcă ”aia mică” a lui Stângă, cum i se zice domnișoarei Andra Costache, nu face nimic. Nimic pentru Galați. Pupila liderului PNL Galați se plimbă pe bani publici la București, chipurile pentru propășirea materială și spirituală a poporului. Ce dacă Guvernu pe care îl reprezintă în teritoriu a uitat să aloce bani județului Galați, unde mamzel Costache, zisă ”aia mică” a lui Stângă, este sub(t)prefectă.

Zilele trecute, tovarășa bună la toate de la PNL a fost în vizită de lucru (sanchi!) la Ambasada Suediei la București, unde s-a întâlnit cu ambasadoarea statului suedez. Și apoi a glăsuit pe Facebook, că doar acolo e de găsit:

”Dialogul a atins puncte de interes pentru mine, cum ar fi democrația participativă și educația civică și politică pentru tineri, având în vedere modelele existente în Suedia.

Am discutat, totodată, despre diferența pe care o pot face femeile aflate în poziții de conducere la nivel administrativ, dar și viitoarele proiecte comune România-Suedia”, a scris ”aia mică” a lui Stângă pe Facebook.
Moamă! Să vezi de acum cum ne năpădesc suedezii! Zeci de companii suedeze își vor deschide filiale la Galați, dar mai ales la Tg. Bujor, de unde e de loc sub(t)prefecta și a înfrânt la alegerile pentru primărie, în iunie. Cică Volvo, Ericsson, Ikea și Electrolux se bat care să deschidă fabrică la Tg. Bujor, după negocierile încununate de succes purtate de ”aia mică” a lui Stângă. Oriflameul o să curgă la robinet și cică Scania și Saab se înghesuie să vină la Tg. Bujor, unde Andra ”bună la toate în PNL” va candida din nou în 2024, la primărie.
Singura legătură a lu ”aia mică” a lui Stângă cu Suedia ar putea fi că a făcut vaccinul Astra Zeneca. Probabil expirat…
Aia mică și neagră e a lui Stângă

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =