Adunare religioasă, fără măsuri de protecţie

0
613
Peste 200 de persoane au participat, duminică seara, la o adunare religioasă la care nici unul din cei prezenţi nu a purtat nici măcar o mască de protecţie. Mai mult, participanţii au stat înghesuiţi, fără să ţină cont de recomandările autorităţilor privind distanţa de siguranţă.
Potrivit IJP Galaţi, „după apariția imaginilor în spațiul public, pe un site de socializare,  polițiștii gălăţeni s-au autosesizat și au stabilit că, la data de 26 iulie a.c., în intervalul orar 18.00 -21.00, în curtea locuinței unui bărbat, de 27 de ani, din comuna Umbrărești, ar fi fost organizată o întrunire cu caracter religios, la care au participat mai mult de 200 de persoane.
Întrucât s-a constatat nerespectarea legislației în vigoare cu privire la interdicțiile organizării de activități în spații deschise, polițiștii au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale.
Astfel, organizatorul întrunirii a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 15000 de lei, iar alți 15 participanți, identificați până în prezent, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2500 de lei, fiecare.
În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au participat la această adunare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.