ADP-ul Consiliului Judeţean face angajări. Se caută muncitori, şofer, contabil-şef şi inspector

0
2347

Gălăţenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în sistemul bugetar se pot înscrie la concursurile organizate de Serviciul Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPJADPP), care a scos la bătaie şase posturi. SPJADPP are ne voie de un contabil-şef, un inspector de specialitate, un muncitor calificat – operator DDD, un muncitor calificat pentru plantaţii şi amenajare zone verzi, un muncitor necalificat şi un şofer.

Pentru postul de contabil-şef, candidaţii trebuie să aibă studii superioare economice, vechime de minimum nouă ani în specialitatea studiilor şi cunoştinţe de operare calculator. Pentru postul de inspector de specialitate se cer studii superioare de lungă durată/ studii universitare de licenţă, fără vechime, pentru postul de muncilor necalificat – studii medii sau generale, fără vechime, pentru postul de muncitor calificat II – agent (operator) DDD: studii medii de specialitate sau generale şi curs de calificare, fără vechime, pentru postul de muncitor calificat II – muncitor plantaţii şi amenajare zone verzi – studii medii de specialitate sau generale şi curs de calificare, fără vechime, iar pentru postul de conducător auto – studii medii de specialitate sau generale şi curs de calificare/ permis de conducere- categorie B, vechime cinci ani.

Vă puteţi înscrie la concurs până pe data de 17 noiembrie, la ora 15,00. Pe data de 27 noiembrie (ora 10,00) este programată proba scrisă, iar pe 4 decembrie (ora 10,00) – interviul.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telelefon 0236.317827.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.