Adoptă și tu un cățel din padocul Ecosal! Primește-l în familia ta

0
621

Reprezentanții Ecosal le amintesc gălățenilor că pot face o faptă bună adoptând un cățel din padocul public. Animăluțele, care au mare nevoie de o familie, sunt sterilizate, vaccinate, au carnet de sănătate și microcip. Așteaptă doar să le luați acasă!

Serviciul Public Ecosal Galati, prin activitatea sa, vine în ajutorul cetățenilor prin combaterea abandonului de animale pe domeniul public, de a descuraja cedările în adăposturile de animale fără stăpân, dar şi de a  încuraja adopţiile. Animalele abandonate sunt îngrijite la adăpostul Serviciului Public Ecosal, fiind deparazitate, sterilizate, vaccinate.

Adopţia unui animal este un act de responsabilitate, atât din partea unității noastre, cât şi a persoanei care preia animalul. Nu dăm animale în adopţie către minori sau persoane care nu doresc să se legitimeze şi să ne ofere datele personale şi de contact.

Gălăţenii care doresc să adopte un patruped din padocul Ecosal pot suna dispecerat ecarisaj la numărul de telefon 0336100154, ori să facă o solicitare scrisă, prin e-mail, la adresa [email protected].  La momentul adopţiei sunt necesare doar o copie a cărţii de identitate, a unei facturi de utilităţi şi o dovadă de venit. Căţeii din adăposturile publice au carnet de sănătate, microcip, sunt deparazitaţi, sterilizaţi şi vaccinaţi. 

Dorim să arătăm gălățenilor că cel mai bun prieten al omului este acel suflet necuvântător, iar în padocul Ecosal îţi poţi găsi un prieten necuvântător.

Nu uita: animalele de companie sunt o sursă imensă de dragoste!”, transmit reprezentanții Ecosal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.