Administrația Piețelor vă invită la Târgul de Toamnă! Iată când se va desfășura evenimentul plin de culoare

0
878

Administrația Piețelor Agroalimentare Galați vă învită să descoperiți magia toamnei prin gastronomia tradițională la Târgul de Toamnă – Ediția a XXII-a 2023, din Piața Centrală Galați, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie!

Când frunzele încep să cadă și aroma bucatelor tradiționale inundă fiecare colț al orașului, știm că a sosit momentul să sărbătorim toamna. Iar Piața Centrală din Galați devine gazda perfectă pentru acest eveniment de neuitat, plin de savoare, culoare și bucurie.

“O promisiune a unei experiențe culinare din artele gătitului, farfurii spectaculoase, provocări culinare la show-urile gastronomice cu Bucatarul Ovidiu Țigănuș –  Bărbosu, degustări profesionale de vinuri sau alte băuturi alcoolice cu Somelier Dănuț Șendrea și multe, multe alte surprize tomnatice.

Piața Centrală va fi transformată într-o oază de culoare, cu decoruri de toamnă care îți vor încânta privirea și îți vor umple inima de căldură, copiii vor fi fermecați de apariția Mascotelor Toamnei, personaje adorabile care vor aduce zâmbete și bucurie, iar baloanele în forme de struguri, porumb, dovleci vor aduce un strop de farmec și culoare întregii sărbători.

Scena Pieței Centrale din Galați se va aprinde cu momente artistice captivante, dansuri tradiționale și muzică de petrecere. Festivalul va oferi celor prezenţi o experienţă culinară de neuitat, un show tradiţional de excepţie, cu defilări, divertisment, workshop-uri pe teme culinare, precum şi ateliere de creaţie pentru copii.

Pentru că este un festival dedicat toamnei şi roadelor toamnei, organizatorii vor pregăti show-uri live de cooking – ceaune cu zacuscă sau cu magiun de prune, simfonia plăcintelor de toamnă, pregătirea mustului și multe altele.

Recorduri absolute cu preparate tradiţionale de toamnă româneşti, expoziţii veritabile de legume şi fructe ale toamnei, o paradă impresionantă în culoare şi gust, așa că nu rata șansa de a trăi experiența toamnei într-un mod autentic și plin de culoare, în Piața Centrală Galați, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie”, transmit reprezentanții Piețelor din Galați.

Te așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de acest festival minunat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.