Activităţi de vacanţă şi joacă distractivă cu Teatrul ”Gulliver”

0
965

Pentru că vacanța aduce și mai multă poftă de joacă, chef de povești și activități distractive pentru cei mici, începând cu prima duminică din luna august, Teatrul ”Gulliver”, în colaborare cu Primăria Municipiului Galați, demarează programul ”Stagiune Estivală”, în cadrul căruia cei mici se pot bucura de evenimente speciale, desfășurate în aer liber, în locațiile preferate din oraș.

Astfel, duminică, 1 August, de la ora 19:00, Teatrul ”Gulliver” cheamă copiii la joacă distractivă, în Grădina Publică, la prima serie de activități de vacanță: un inedit spectacol IMPRO, în care cei mici vor crea o poveste împreună cu actorii teatrului, sesiune de face painting, unde se vor transforma în personajele preferate, super distracție cu muzică, dans și voie bună, joacă cu baloane, plus multe alte surprize.

Luna august continuă cu activități speciale în duminicile de 8 și 15, în noi locații în aer liber, respectiv pe esplanada din zona Spicu și pe Faleza Dunării. Totodată, pe 5 septembrie, sunt planificate noi evenimente pentru a marca încheierea vacanței, cu spectacole în aer liber și alte activități dedicate copiilor. Participarea la spectacole și activități este liberă.

Toate detaliile cu privire la activitățile desfășurate de Teatrul ”Gulliver” în următoarea perioadă sunt disponibile pe canalele de comunicare ale instituției: www.teatrul-gulliver.ro și pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.