Acțiune de amploare a tinerilor social-democrați, de Ziua Pământului: ”Pentru un mediu curat!”

0
889
De Ziua Pământului, tinerii social-democrați din municipiul Galați, dar și din zeci de comune gălățene au organizat campanii de amploare de ecologizare în mai multe zone ale orașelor și comunelor, trăgând astfel un semnal de alarmă cu privire la necesitatea protejării mediului, dar și pentru sensibilizarea tuturor cetățenilor.
Dincolo de faptul că este normal să ne pese de locul în care trăim, suntem siguri că nu a existat vreo Zi a Pământului în care să nu ne bucurăm că suntem împreună cu prietenii noştri. Ca și în anii trecuți, am făcut întrecere care găsește cel mai mult gunoi, care strânge mai mulți saci (plini!) și care mai arată cât de cât prezentabil la sfârșitul acțiunilor.
A fost bătălie. Nu putem divulga câștigătorul, sunt prea mulți pretendenți la titlu.
Ce încercăm să spunem este că da, adunarea deșeurilor și ecologizarea sunt lucruri cu adevărat serioase. Dar le poți face și râzând. Cu masca pe față, povestind din carantină (carantină în care, pe rând, ne-am aflat mai demult, şi nu am fost singurii care și-au ecologizat propria casă), amintindu-ne de anii când aveam griji mici, dar cărora le dădeam o importanță uriașă.
Colegii din cele 49 de localități din județ ne-au povestit că și la ei se întâmplă la fel: “Facem o curățenie de nu ne vine nici nouă să credem. Pentru că vorbim, spunem glume și nici nu ne dăm seama că au trecut șase ore. Eu cred că mi-am găsit vocația” râde, Mihai.
La Galați, tinerii au muncit cu inima ușoară. Iar liderii PSD nu s-au lăsat mai prejos.
Parcă am vrut cu toții să facem uitat timpul cât am fost închiși în casă. Să îl aruncăm și pe el, laolaltă cu toate gunoaiele. Pentru un Pământ eliberat”, anunță organizatorii evenimentului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =