Accident în lanț lângă Galați

0
860

Accident rutier soldat cu trei răniți, astăzi, pe DN 26, la Vânători. Un copil și doi adulți au fost răniți, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune, din cauză că nu au păstrat distanța legală în mers.

Circulația a fost blocată mai bine de o oră, pentru intervenția echipajelor de salvare și poliție, timp în care s-au format coloane de kilometri pe ambele sensuri. Apoi, circulația a fost îngreunată încă aproape o oră, când traficul a fost dirijat pe un singur fir, pentru cercetarea la fața locului.

“Accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, pe D.N. 26, în afara localității Vânători, pe sensul de mers către municipiul Galați.
Din primele verificări, a rezultat că accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, în urma impactului față-spate dintre două autoturisme urmând o tamponare în lanț, în care au fost implicate alte trei autoturisme, ce circulau în aceeasi direcție.
Accidentul s-a soldat cu rănirea unui conducător auto și a doi pasageri (un adult și un minor), care au fost transportați la spital.
Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =