Accident de muncă mortal la Tecuci

0
848

Un grav accident de muncă s-a produs în această dimineață, la Tecuci. Un muncitor al societății edilitare de apă și canalizare a murit, iar un altul este în comă, după ce au coborât într-un canal pentru a face lucrări de reparație și, cel mai probabil, s-au intoxicat cu gaze.

Un al treilea muncitor, coleg cu cei doi, care a simțit miros de gaze și a renunțat să mai coboare în canal, a alertat autoritățile. La fața locului au fost deplasate echipaje de salvare de la SMURD, Ambulanță și Pompieri. A fost trimis și elicopterul SMURD.

Ambele victime au fost extrase din canal și s-a trecut la manevrele de resuscitare. Una dintre victime nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată după aproape o oră de intervenție susținută. Cealaltă victimă, în comă și intubată, a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență din Galați. Starea sa este extrem de gravă.

Poliția și Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. În caz s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fiind vorba despre un accident de muncă, cercetări face și ITM Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.