Accident cu 8 victime la intrarea în Galați

0
696
Accidentul s-a produs marți după amiază, în zona Tirighina. Opt persoane, printre care trei copii, au fost rănite în urma coliziunii dintre trei autovehicule.
”Din verificările preliminare efectuate, precum și după cercetarea de la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie cu vârsta de 26 de ani, din comuna Piscu, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism având direcția de deplasare dinspre localitatea Șendreni spre municipiul Galați, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de un alt autovehicul, care era condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr, cu vârsta de 24 de ani, din județul Teleorman, și care frânase inopinat, întrucât în fața sa se afla o suprafață decopertată în carosabil, rezultând un impact față spate.
În urma impactului, primul autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un al treilea autovehicul, care era condus regulamentar dinspre municipiul Galați către localitatea Șendreni de un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați”, a precizat IPJ Galați.
Toate cele trei autovehicule au fost avariate, iar un număr de 8 persoane au fost rănite, fiind vorba de conducătorul auto de 52 de ani, o femeie de 55 de ani, un bărbat de 53 de ani, un tânăr de 23 de ani, o tânără de 18 ani, un minor de 3 ani și o minoră de 1 an, toți aceștia pasageri în cel de-al treilea autovehicul și un minor de 4 ani, pasager pe bancheta stânga spate a primului auto.
Toate persoanele rănite, care s-au aflat în ultimul autovehicul au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
„La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Până la finalizarea activităților de cercetarea la fața locului, traficul rutier a fost oprit în totalitate pe ambele sensuri de mers, circa 1 oră și 30 de minute”, a mai precizat IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.