A lovit mașina Poliției fiindcă nu avea permis

0
232

Un tânăr din localitatea Grivița (județul Galați) a fost reținut de Poliție, pentru 24 ore, pentru distrugere și conducere fără permis. El a fost prins în trafic, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism fără să aibă permis auto, iar când a fost tras pe dreapta a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii și o lovit autospeciala de Poliție, pe timpul urmăririi.

”Un echipaj de polițiști din cadrul Postului de Poliție Grivița, care se deplasa cu autospeciala pe drumul  județean dintre localitățile Călmățui și Ivești, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 21 de ani, polițiștii deținând informații că acesta nu posedă permis de conducere. Ca urmare, au efectuat semnale de oprire, însă tânărul nu a ținut cont de acestea, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză și, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu, din comuna Ivești, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroșând-o în partea dreaptă față și provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod.

Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, după audiere fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, precizează Poliția Județului Galați.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 4 =