A început petrecerea la Oktoberfest! Primarul Ionuț Pucheanu a dat cep butoiului cu bere

0
1906

Vor curge râuri de bere pe platoul Sălii Sporturilor până duminică seară (la ora 23,00), acolo unde se desfășoară cea de-a doua ediție a celebrului festival al berii, Oktoberfest. Startul petrecerii a fost dat joi seară, chiar de către primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, care a respectat și în acest an tradiția festivalului și a dat cep butoiului cu bere, invitându-i pe gălățeni la petrecere.

”Am fost prezent, în această seară, la Oktoberfest, unde am  respectat tradiţia evenimentului şi am dat cep butoiului cu bere, pentru a marca astfel începerea petrecerii.
Vom avea,  la Oktoberfest, pe platoul Sălii Sporturilor, patru zile de distracţie, cu delicatese tradiţionale nemţeşti şi româneşti, precum şi muzica specifică unui astfel de eveniment.
Mă bucur că gălăţenii ştiu să se distreze, motiv pentru care la nivelul Primăriei vom susține organizarea evenimentelor pentru toate gusturile!”, a scris edilul orașului pe pagina sa de Facebook.

Joi seară, în prima zi a festivalului berii, în cortul amenajat pe platoul Sălii Sporturilor, s-a cântat, s-a dansat, iar cei mai veseli și activi petrecăreți au fost premiați de către organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.