A început numărătoarea inversă! Orășelul lui Moș Crăciun se deschide pe 30 noiembrie, la Galați

0
1532
Pe 30 noiembrie, Galațiul se va umple de magia sărbătorilor de iarnă, iar Grădina Publică se va transforma anul acesta în Orășelul lui Moș Crăciun!! Cu originalitate și fantezie, organizatorii desemnați prin licitație de Primăria Municipiului Galați au creat mix-ul perfect între magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă, iar Moș Crăciun și ajutoarele lui vor deveni gazde de excepție.
Orășelul lui Moș Crăciun va sta deschis de pe 30 noiembrie 2023 până pe 7 ianuarie 2024, cu povești de iarnă, clinchete de clopoței, jocuri și zâmbete de copii, inspirație pentru Crăciun și Anul Nou și multe alte surprize.
Ce atracții deosebite vă așteaptă în Orășelul lui Moș Crăciun?
UN INEDIT PATINOAR! Da, ați auzit bine! Un patinoar ca în povești, în formă de cerc, în jurul fântânii arteziene, perfect pentru a face piruete și a simți spiritul sărbătorilor chiar sub patine!
CARUSEL și ROATĂ PANORAMICĂ Pregătiți-vă pentru o călătorie în jurul lumii în „stil”… carusel! O roată panoramică care vă va ridica în nori de bucurie.
ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN – Cu siguranţă copii vor deveni foarte creativi în cadrul workshop-urilor de creaţie în spiritul sărbătorilor, micuţii vizitatori vor avea parte de activităţi şi jocuri interactive.
TÂRG DE CRĂCIUN – Unde altundeva puteți găsi cele mai cool cadouri de Crăciun? Dar și delicatese de iarnă, întrucât orăşelul va mai cuprinde şi un târg tradiţional cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale dar şi produse alimentare savuroase: turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte şi cozonaci pufoşi, preparate la grătar sau minuturi, băuturi calde pentru cei mici şi cei mari dar şi produse tradiţionale numai bune de luat acasă pentru mesele festive de Crăciun şi Revelion: sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături şi multe altele.
SHOWURI CULINARE cu preparate inedite dar și tradiționale direct în Orășel. Le veți putea savura în timp ce vă veți plimba într-o atmosfera festivă.
DIORAMĂ NAȘTEREA DOMNULUI
CABINĂ FOTO MOBILĂ – Pentru amintiri care să rămână, avem o cabină foto mobilă în care veți putea face poze amuzante și de neuitat.
SPECTACOLE ȘI CONCERTE, SHOW DE LASERE ȘI LUMINI spectacole live și concerte de colinde, iar show-ul de lasere și lumini va transforma Orășelul într-o adevărată poveste de iarnă.
CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN! Moș Nicolae și Moș Crăciun vor face o vizită specială, aducând bucurie și surprize pentru cei mici și cei mari.
CADOURI PENTRU COPII
PUDRĂ COLORATĂ – Copiii vor avea parte de activități distractive, iar pudra colorată va transforma Orășelul într-un paradis al culorilor.
Foto copertă: Mihai Mugurel Tudorancea
Ar putea fi o imagine cu text care spune „ACTIUNE USTINU NUTA PRIMARIA MUNICIPIULUIGALAȚI GALAȚI ORĂSELUL lui mos Craciun GALAȚI 30 NOIEMBRIE 2023 7 IANUARIE 2024 GRĂDINA PUBLICĂ CEL MAI INEDIT PATINOAR PATINOAR ÎN CERC CARUSEL ROATĂ PANORAMICĂ ATELIERUL LUI MOS CRĂCIUN- TÂRG DE CRĂCIUN SHOWURI CULINARE TRENULEȚU AUTOBUZUL LUI MOS CRĂCIUN DIORAMĂ NAȘTEREA DOMNULUI CABINĂ FOTO MOBILA SPECTACOLE ȘI CONCERTE SHOW DE LASERE ȘI LUMINI CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN CADOURI PENTRU COPII- PUDRĂ COLORATĂ AUTENTICEVENTS”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.