A început montarea toboganelor la Aqua Park-ul de la Plaja Dunărea

0
1100

Primăria muncipiului Galați informează că lucrările pentru realizarea Aqua Park-ului la Plaja Dunărea au avansat.

Astfel, după ce s-a realizat curățarea terenului și aducerea la nivel, a fost ridicată construcția de la intrarea în viitorul complex multifuncțional acvatic pentru agrement, iar în prezent se montează toboganele, urmând, în funcție de condițiile meteo, să se realizeze finisajele la cele trei bazine de înot și, ulterior, amenjarea plajei.

La Plaja Dunărea s-au prevăzut următoarele lucrări: refacerea și modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulți și zonă de beach bar, reamenajarea piscinei pentru copii care va fi mai mare decât cea care a funcționat în trecut și va fi dotată cu un ansamblu de tobogane pentru toate categoriile de vârstă, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină și tobogane cu aterizare lentă orizontală. De altfel, la Plaja Dunărea va funcționa unul dintre cele mai mari tobogane ce va atinge 20 de metri înălțime.

De asemenea, se va amenaja o zonă de food, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente dotată cu scenă și ecran pentru proiecții și amenajarea unor terenuri pentru activități sportive, vestiare, dușuri etc.

Suprafața utilă este de 22.000 de metri pătrați iar capacitatea Aqua Park-ului este 3.500 de persoane.

Oferta declarată câștigătoare pentru obiectivul ”Reabilitare și modernizare Plaja Dunărea” (proiectare și execuție) aparține Asocierii Tancrad S.R.L. – Lemacons S.R.L – Aqua Azur S.R.L., cu o propunere financiară de 19.494.063,44 lei, fără T.V.A. Lucrările trebuie să se încheie în luna iunie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.