A fost reținut piromanul care a incendiat două uși de apartamente din Galați

0
772
Polițiștii din Galați l-au identificat și reținut luni seară pe principalul suspect în cazul incendierilor cu mână criminală, care s-au produs vinerea trecută, în două blocuri din oraș, în Micro 21 și Micro 39. Bărbatul din Vaslui a fost încarcerat în Arestul IPJ Galați și va ajunge astăzi, în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.
„În data de 08.03.2021, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Galați – Biroul Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție, au identificat și depistat un bărbat de 50 ani, ce locuiește fără forme legale în municipiul Galați, bănuit de comiterea a două fapte de distrugere prin incendiere.
Din cercetări, a reieșit că, în seara zilei de 05.03.2021, folosind o substanță inflamabilă, bărbatul ar fi incendiat ușile de acces a două apartamente aflate în blocuri diferite din municipiul Galați.
După depistare, bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, iar la finalizarea acestora, a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul colectivului menționat, pentru administrarea întregului probatoriu necesar, lămurirea cauzei sub toate aspectele sale și dispunerea tuturor măsurilor legale.
În instrumentarea cauzelor menționate, polițiștii de investigații criminale ai Poliției Municipiului Galați au fost sprijiniți și de către polițiști din cadrul IPJ Galați – Serviciul Criminalistic”, precizează IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.