A doua sesiune de admitere la Universitatea Dunărea de Jos

0
1320

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați informează că organizează cea de-a doua sesiune de admitere pentru ciclul I de studii universitare de licență, învățământ cu frecvență. Concursul are loc pe bază de dosar, iar candidații trebuie să aibă la înscriere diploma de bacalaureat în original.”Această a doua sesiune de admitere cuprinde trei etape de înscriere: una care s-a încheiat pe 17 august, a doua în perioada 20-31 august, iar a treia în perioada 3-15 septembrie. După fiecare etapă, Comisia Centrală de Admitere afișează rezultatele pe site-ul www.admitere.ugal.ro și la sediul Universității din strada Domnească nr. 47.
Rezultatele pentru prima etapă s-au afișat în data de 18 august, urmând ca pentru celelalte două etape să fie cunoscute pe 1 septembrie și, respectiv, pe 17 septembrie.
La toate facultățile Universității „Dunărea de Jos” din Galați mai sunt disponibile, în total, 359 locuri la buget și 1.010 locuri cu taxă. Repartizarea acestora este următoarea: Facultatea de Inginerie – 69 locuri la buget, 180 locuri cu taxă; Facultatea de Arhitectură Navală – 7 locuri cu taxă;  Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor – 86 locuri la buget, 46 locuri cu taxă;
Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică – 58 locuri la buget, 106 locuri cu taxă;  Facultatea de Educație Fizică și Sport – 55 locuri cu taxă; Facultatea de Litere – 27 locuri la buget, 168 locuri cu taxă; Facultatea de Științe și Mediu – 24 locuri la buget, 44 locuri cu taxă;  Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie – 17 locuri la buget, 112 locuri cu taxă; Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila – 61 locuri la buget, 53 locuri cu taxă;  Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice – 25 de locuri cu taxă; Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor – 5 locuri la buget, 174 de locuri cu taxă; Facultatea de Arte – 12 locuri la buget, 33 locuri cu taxă.
Printre specializările la care s-au ocupat integral, atât locurile cu taxă cât și cele la buget, se numără: Ingineria autovehiculelor, Calculatoare și tehnologia informației și Kinetoterapie.
Cele mai multe locuri disponibile la buget sunt la Ingineria produselor alimentare – 86 locuri, Inginerie mecanică Brăila – 59 locuri, Inginerie electronică și telecomunicații – 33 locuri.
Înscrierile pentru etapa a doua a Sesiunii August-Septembrie 2018 continuă până pe 31 august, zilnic, de luni până vineri, între orele 9,00-14,00, la sediul central al Universității, din strada Domnească nr. 47, urmând ca pe 1 septembrie să aibă loc afișarea rezultatelor. Candidații înscriși la facultățile unde se susțin probe eliminatorii (Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Arte) se vor prezenta la aceste probe pe 1 septembrie.
Cea de-a treia și ultima etapă de înscrieri va avea loc între 3 și 15 septembrie, probele eliminatorii la cele două facultăți amintite se vor desfășura pe 16 septembrie, iar rezultatele finale se vor afișa pe 17 septembrie 2018″, transmite instituţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.