83 de cazuri COVID 19 la „Sf. Ilie”

0
1238
 Numărul bătrânilor infectați cu coronavirus din căminul privat de îngrijirea vârstnicilor “Sf. Ilie” din Galați a ajuns la 83, după ce trei bătrâni internați au fost testați, astăzi, pozitiv la COVID 19, la o nouă retestare a celor 55 de rezidenți care se mai află acolo. Din totalul testelor, deocamdată, au fost finalizate doar șase teste ale vârstnicilor, din care trei au fost negative iar trei pozitive, restul de 49 de teste urmând să fie gata în următoarea perioadă de timp.

În total, de la apariția focarului de coronavirus în cămin și până acum  9 vârstnici au decedat. De asemenea, s-au mai îmbolnăvit 20 de cadre medicale și personal auxiliar care au luat legătura sau au lucrat în cămin.

La cel de-al doilea cămin de îngrijirea  bătrânilor “Sf. Spiridon”, aflat în administrarea Primăriei Galați, din cei 138 de bătrâni internați, 128 sunt sănătoși, 8 sunt pozitivi COVID 19 și alte două teste sunt în așteptare. Totodată, din cei 67 de angajați ai căminului, 5 au fost găsiți pozitivi COVID 19 și 62 – negativi.

La ISU Galați, numărul pompierilor testați pozitiv la coronavirus a rămas la patru, însă alți trei lucrători ISU cu simptome au fost testați și puși în izolare la domiciliu, până la aflarea rezultatelor. În total, 34 de lucrători ISU se află în izolare, la domiciliu, cu familiile lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.