700 de elevi de 10, premiaţi de Primărie la prima ediție a Galei excelenței în educație

0
1376

Joi, 8 iulie 2021, a avut loc la Galați prima ediție a Galei excelenței în educație, eveniment organizat de Asociația Gloria Education și susținut de Primăria municipiului Galați. Au fost recompensați astfel tinerii din municipiul Galați, elevi din clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat.

Elevilor li s-au acordat diplome, produse sanitare și de igienă Hygienium și produse alimentare Grande Dolceria, dar și premii în bani, în cuantum de 300 de lei pentru fiecare elev.

„Voi susține întotdeauna performanța în orice domeniu, dar cred că în primul rând Educația este aceea care trebuie sprijinită prin toate mijloacele. Întreaga comunitate trebuie să contribuie la susținerea tinerilor care excelează în tot ceea ce fac. Așa cum în sport s-a vorbit de zecele perfect, pentru mine acești elevi întruchipează «the perfect ten». Îi felicit pe tineri, îi felicit pe părinții și profesorii care i-au format. În același timp, țin să mulțumesc în mod special organizatorilor și sponsorilor care s-au implicat în această primă ediție a Galei excelenței în educație,” afirmă Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

În cadrul galei, au fost premiați 520 de tineri prezenți ieri în Grădina Publică, restul elevilor dintr-un total de aproape 700 urmând a se programa pentru ridicarea premiilor în următoarele 14 zile pe email office@gloriaeducationfound.ro.  Au fost premiaţi, de asemenea, cinci profesori din școlile și liceele gălățene: prof. Florin Antohi, prof. Rodica Tomita, prof. Marlena Chițu, prof. Daniela Angelica Nistor și prof. Gina Axente. Totodată, Colegiul Național „Vasile Alecsandri” a primit titlul de Liceu Hygienium, urmând să fie dotat cu materiale igienico-sanitare, iar premiul „Cel mai bun ONG” a fost acordat Fundației Comunitare Galați, organizație care a derulat cele mai multe proiecte în educație.

Acest eveniment a fost posibil grație sponsorilor: Hygienium, Kaufland Romania, APAN, ABeauty Clinique Galati, Code School Clubs Galați, Derpan, Citadina 98, Thecon, Tipografia Graphotek, Apă Canal SA Galati, Asociația pentru Salvare, Recuperare și Ajutor Umanitar Galați – SRAU și Grande Gloria Production, partener al evenimentului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × four =