40 de elevi seminarişti au vizitat Centrul eparhial

0
596

40 de elevi de la Seminarul Teologic Ortodox ”Sf. Andrei” din Galaţi au vizitat Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.
Programul vizitei se înscrie în seria activităţilor desfăşurate de unităţile şcolare din România în cadrul programului „Săptămâna verde”.
Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian le-a fost gazdă primitoare, ghid şi îndrumător la Fabrica de lumânări „Sf. Mc. Fotini” şi în curtea Centrului eparhial.
La Fabrica de lumânări, copiii au primit din partea Părintelui Arhiepiscop iconiţe şi lumânări şi le-au fost prezentate spaţiul de lucru, echipamentele de baza, tipurile de matriţe utilizate în activitatea de confecţionare a lumânărilor şi etapele procesului tehnologic de realizare al acestor obiecte de cult.
În continuare, copiii au mers în curtea interioară a Reşedinţei arhiepiscopale unde au socializat şi s-au bucurat de cadrul natural oferit de acest spaţiu.
La final, micii vizitatori au primit dulciuri din partea ierarhului Dunării de Jos, arătându-se fascinaţi şi impresionaţi de cele văzute şi prezentate în cadrul acestei frumoase deplasări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.