33 de unităţi şcolare, fără autorizaţie de securitate la incendiu

0
1105

Un număr de 33 de unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, se arată într-o informare prezentată la Colegiul Prefectural, de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Au fost identificate 33 de unităţi de învăţământ care deţin clădiri pentru care trebuie obţinută autorizaţia de securitate la incendiu, respectiv patru licee, 14 şcoli şi 15 grădiniţe. Pentru două dintre aceste clădiri s-a depus documentaţia necesară pentru autorizare, aceasta fiind în lucru, în prezent. De asemenea, pentru alte două s-a obţinut aviz de securitate la incendiu în vederea obţinerii autorizaţiei de construire, urmare a unor lucrări de construire propuse în cadrul acestora, caz în care autorizaţia de securitate, la finalizarea lucrărilor, trebuie să includă toatele lucrările de modificare constructivă survenite.

În total, la nivelul judeţului Galaţi există 432 de unităţi şcolare dintre care 140 în mediul urban şi 292 în mediul rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.